%20.68
indirim
Yıllık abonelikte sınırlı süreli %20 ek indirim

Sorbil Premium Nedir?

Sorbil Premium, Sorbil bilgi paketlerine erişmenize izin veren bir üyelik sistemidir. Sorbil üyeliği oluşturarak sistemde yer alan paketlerin hepsine erişim imkanı elde edebilirsiniz. Bu sayede öğrenmek ve derinlemesine bilgi almak istediğiniz bir konuyu bu bilgi paketleri sayesinde pekiştirebilirsiniz.

Bilgi paketleri başlangıç, orta ve ileri seviye olmak üzere üç aşamaya sahiptir. Üç farklı seviye sayesinde kullanıcılar kendilerine en uygun paketi tercih edebilirler. Paketlerde yer alan bilgiler başlangıç seviyesinden ileri seviyeye doğru gideren daha detaylı ve kapsamlı hale gelmektedir. Sorbil’in bu sistemi sayesinde herhangi bir konuda bilgisi olmayan kişiler en baştan başlayarak bilgi birikimi elde edebilirler.

Sorbil Premium Neleri İçerir?

Sorbil Premium, Sorbil üzerinde yer alan bütün bilgi paketlerine erişim imkanı verir. Kullanıcılar ilgilendikleri konuya dair kendilerine en uygun seviyeyi seçebilirler. Sorbil, tüm bilgi paketlerini bilgilerin üzerine inşa ederek kademeli öğrenme üzerine tasarlamıştır.

Sorbil Premium üyeliği ile platformumuzda var olan tüm bilgi paketlerine erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda daha sonra ekleyeceğimiz bütün bilgi paketlerine de sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Premium üyelik kapsamında yeni bilgiler edinmek veya mevcut bilgilerini geliştirmek isteyen kişileri destekleyen bir yapı sunuyoruz.

Sorbil Premium İçin Nasıl Ödeme Yaparım?

Sorbil Premium kullanıcılara iki abonelik modeli sunmaktadır. Abonelik paketleri kullanıcının isteklerine, beklentilerine ve öğrenme hedeflerine göre seçilebilir. İlk paket aylık olarak tasarlanmıştır. Bu paket kapsamında kullanıcılar her ay ödeme yaparak bilgi paketlerine erişim imkanı elde ederler. Paket sona erdikten sonra aylık ödeme yapmazsanız Premium üyeliğiniz sona erer. Bu durumda bilgi paketlerine erişmeniz mümkün olmaz.

Diğer paket ise yıllık olarak tasarlanmıştır. Yıllık paket kapsamında kullanıcılar bir kere ödeme yapar ve bir yıl boyunca sistemde bulunan tüm içeriklere erişebilirler. Uzun vadeli öğrenme hedefine sahip kişiler Sorbil Premium yıllık paket ile hedeflerine odaklanan bir öğrenme deneyimi yaşayabilirler. Aylık ya da yıllık Sorbil Premium paketler arasından seçim yaparken önemli olan ihtiyaçlarınıza en uygun paketi seçmek olacaktır.

Sorbil Premium Satın Alırsam İptal Edebilir Miyim?

Sorbil Premium üyeliği aldığınız zamanda üyeliğinizi herhangi bir zamanda iptal edebilirsiniz. Aylık paket satın aldıysanız ay sonunda üyeliği yenilememeyi tercih edebilirsiniz. Benzer şekilde yıllık paket satın aldıysanız yıl sonunda üyeliği yenilememeyi tercih edebilirsiniz. İsterseniz aylık paketten yıllık pakete ya da yıllık paketten aylık pakete de geçiş yapabilirsiniz.

Üyeliğinizi herhangi bir ceza bedeli olmadan istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Eğer üyeliğinizi iptal ettiğiniz tarihte hala üyelik süreniz bitmemişse, bilgi paketlerine erişiminiz üyeliğinizin sonuna kadar devam edecektir. Bu sayede üyeliğinizi ayın ortasında ya da yılın ortasında iptal etseniz bile ödeme yaptığınız dönemin sonunda kadar bilgi paketlerine erişmeye devam edebilirsiniz. Bu sürede Sorbil Premium’u kullanmaya devam edebilirsiniz.

Diğer Yazılar