%20.68
indirim
Yıllık abonelikte sınırlı süreli %20 ek indirim

Sorbil Nedir?

Herhangi bir konuda bilgi edinmek ve kişisel gelişim sağlamak hayatın her alanında öne çıkan bir özelliktir. İster iş hayatı olsun ister özel yaşam olsun, farklı konularda bilgi sahibi olmak her zaman bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Yeni nesil online bilgi platformu Sorbil, aradığınız ve merak ettiğiniz yüzlerce farklı konuyu tek bir platform üzerinde topluyor.

İnternetin yaygınlaşması ve yeni çıkan teknolojiler sayesinde bilgiye ulaşmak insanlık tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kolay olmamıştı. Artık sadece saniyeler içinde ve birkaç tıkla felsefeden dil öğrenimine, programlamadan belirli bir alan özel bilgilere ulaşmak mümkün. Bilginin bu kadar kolay ulaşılabilir olduğu bir dönemde tüm bu bilgilere tek bir platformdan ulaşmak büyük önem taşıyor. Sorbil, bir bilgi bulutu olarak farklı alanlardaki içerikleriyle öğrenmenin hayat boyu devam ettiğine inananların yanında.

Sorbil Nedir?

En kısa tanımıyla Sorbil bir online bilgi platformudur. Sunduğumuz bilgi platformunda farklı alanlara dair kapsamlı içerikler sunulmaktadır. İş hayatında gerekli olan becerilerden hobilere kadar yüzlerce farklı içeriğe Sorbil platformundan erişmek mümkün olmaktadır. Bir bilgi bulutu olarak tasarlanan platform, hayatın her anında kendisini geliştirmek isteyen bireyleri için ideal bir ortam sunmaktadır.

Sorbil bilgi paketleri farklı alanlarda uzmanlık kazanmak için tasarlanmıştır. Bu sayede her bilgi paketinde sadece o alana özel detaylı bilgiler yer alır. Örneğin İngilizce dil paketinde İngilizce öğrenmek için gereken bilgiler çeşitli seviyelere göre sağlanır. Benzer şekilde Java öğrenme paketinde ise Java programlama diline dair gerekli tüm detayları kademe kademe sunulur.

Sorbil Paketlerini Tamamladıktan Sonra Sertifika Almak Mümkün Mü?

Sorbil bilgi paketinizi tamamladığınızda bitirme belgesi alma hakkına sahip olacaksınız. Bilgi paketleri modüller halinde tasarlanmıştır ve farklı bilgi paketlerine erişim hakkı elde edebilirsiniz. Bir bilgi paketini tamamladığınıza dair bitirme sertifikanız kayıt olurken kullandığınız eposta adresinize gönderilecektir. Bu şekilde bir konuda uzmanlık kazandığınıza ve bilgi edindiğinize dair elinizde bir bitirme belgesi olacaktır. Elde ettiğiniz bitirme belgesi MEB onaylı bir sertifika değildir. 

Sorbil Hangi Avantajları Sunar?

Sorbil sayesinde uzmanlaşmanız gereken bir konuyu bilgi paketleri halinde öğrenebilirsiniz. Bilgi paketleri herkesin kendi temposunda öğrenmesine izin veriyor. Bu şekilde isteyen katılımcılar yavaş bir hızda ilerleyerek bilgileri sindirebiliyorlar. Diğer yandan bilgi paketi hakkında daha önce bilgisi olan kişiler ise ilk adımları daha hızlı geçerek kendilerine uygun bir öğrenme hızı yakalayabiliyorlar.

Sorbil tarafından sunulan bilgi paketleri sayesinde öğrenmenin önündeki tüm sınırlar kalkıyor. Sadece bir akıllı telefona sahip olarak yüzlerce farklı konu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Mekandan bağımsız bir öğrenme deneyimi sunan Sorbil, bilgiyi herkes için erişilebilir kılıyor. Bu sayede öğrenmek isteyenlerin uzmanlara erişmesinin önündeki tüm engeller kaldırılmış oluyor.

Diğer Yazılar